T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / YÜREĞİR - Adana Eczacı Odası Anaokulu

Kızılay Haftası Kutlamalarımız

Ara

Sarı Günü Etkiniğimiz hem eğlendik hem de vitamin şenliği yaptık.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Ara

Kırmızı renk günü etkinliğimiz.

Ara

Oklumuza alıştım eğlencemizde okulumuzun güzel bahçesinde keyifli etkinliklerle çok eğlendik.

May

MÜZİK ALETLERİ SERGİSİ ETKİNLİĞİMİZ

Pandemi sürecinde sağlığımızı korumak için öğrencilerimizle çevre ve müze gezilerime ara verdik.Gezi ve müze ortamlarını okulumuzda yapmaya çalıştık.Müzik aletleri sergimizde öğrencilerimize müzik aletlerini tanıtmaya çalıştık.

Mrt

"My Colorful Events " eTwinning Projesi online panomuz, etkinliklerimiz

Ock

Okul Müdür yardımcısı Nihal ARIK ve Adana Rotary Kulübü Anaokulu Müdür YARDIMCISI Berna Özarslan'nın kuruculuğunu üstlendiği  "Geleceği KodlADANA" eTwinning projesi çalışmaları okulumuzda tüm öğretmenlerimizin katılımıyla devam etmektedir.

Ock

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri 2020-2021 eğitim öğretim yılında yeni projeleriyle Kodlayarak Keşfediyorlar.

Okulumuz  öğretmeni Tuğba TURGUT ATEŞ  koordinesinde 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında  yürüttükleri "Code And Discover "  Kodla ve Keşfet  eTwinning projesi yürütülmeye başlandı.

Ock

Anadolu masallarımızın içeriğiyle "Masal Müzesi" eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı.

Ock

Okul öncesi çağda kodlama eğitimi almaya başlayan çocuklarda zihinsel gelişim, problem çözme becerisi, işlerin planlanması, durumlar arası ilişki kurma ve yeni fikirler üretme konusunda daha çok gelişim gösterdikleri görülmüştür.Ayrıca verilecek kodlama eğitimi ile çocukların, algoritmik ve tasarım odaklı düşünebilmeyi keşfettikleri ve böylece zihinsel ve yaşam becerilerinde daha başarılı oldukları tespit edilmiştir.Bizlerde kritik öneme sahip bu becerileri çocuklara kazandırabilmek için okul öncesi öğretmenleri rehberliğinde kodlama projesi başlattık.

Nis

Ock

ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI İLE İLGİLİ BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPTI.