ADANA / YÜREĞİR - Adana Eczacı Odası Anaokulu

Mavi renk

Bugün günlerden Mavi

"Ne güzel bir renksin sen" dedik vee öğrendiğimiz rengin şenliğini yaptık.

Bilim şenliğimiz

-Öğretmenimmmm gemiler nasıl yüzer? -Renkler nasıl oluşur?

-Mikroplardan nasıl kurtuluruz?

-Nasıl daha fazla baloncuk elde ederim

vb. Sorular soran miniklerimiz için bugün "Bilim ve Deney Günü" yaptık. Merakla ve ilgiyle öğretmenlerini

-Yanardağlar nasıl lav püskürtür? dinleyen, deneylere mutlulukla katılan miniklerimizi kutluyoruz. Öğretmenlerimizin emeklerine sağlık İnanıyoruz ki "Gelecek Bilimle Gelecek "

diyoruz

Atatürk Evi Gezisi

Mustafa Kemal Atatürk'ü tanıma, hayatını ve yaptığı yenilikleri öğrenme, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetimizin ilanı gibi Milli ve Manevi değerlerimizin pekiştirilmesi amacıyla miniklerimiz bugün Adana Atatürk Evi'ne geziye gittiler. Gezi ve gözlem yoluyla bilgilerine bilgi eklediler

Kırmızı renk

Miniklerimiz Eylül ayı kazanımlarından kırmızı rengi öğrendiler. Bu öğrenmeyi Kırmızı Renk Şenliği ile kutladılar. Doyasıya eğlenerek öğrenmelerini pekiştirdiler

Hayvanları Koruma Günü

Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü... Merhametli, temiz yürekli, doğaya saygılı bireylerin temellerinin bu yaşlarda atıldığının bilincinde bir kurum olarak, bugün hayvan haklarını ve hayvan sevgisini işledik minik kalplere. Artık tüm öğrencilerimiz Hayvan Koruyucusu Sevgiyle ve merhametle büyüyün çocuklar

Toplu yaşam alanlarında nasıl davranmalıyız?

Teknolojiyi nasıl kullanmalıyızv ?

Dostluk, arkadaşlık nedir? Tiyatro nasıl bir yerdir??

Sorularının cevabını bulmak için bugün tiyatroya gittik. Miniklerimiz hem eğlendiler, hem öğrendiler. Emeği geçen oyuncularımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okuluma alıştım Eğlencemiz

" Ben annemi istiyoruuuuuum" lu günleri geride bıraktıysak, şimdi okullu olduysak veeee okulun havasını bolca teneffüs ettiysek, "Okuluma Alıştım" şenliği yapabiliriz.

May

Okulumuzda Fazilet DEVECİ ve Eda Başkar'ın' birlikte  yürüttüğü "Her Şeyin Bir Ritmi Var" projesi okulumzdaki tüm öğretmenelrin katılımıyla devam etmektedir.proje ortakları ve kurum olarak katıldığımız projede tüm çalışmalar tüm çocukların yaş ve gelişim seviyelerine uygun olarak proje sayfasın ayeleştirilmiştir. Her Şeyin Bir Ritmi Var projemiz ile çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamak  en önemli ilkemizdir.

Nis

"Kumbaramda Kitaplar "eTwinning projemiz kapsamında Okuma Şenliği etkinliğimiz çok güzel oldu.

Mrt

"Kumbaramda Kitaplar "eTwinnin projemiz ,Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerini kapsayan projemizde ,öğretmen rehberliğinde öğrencilerimizin atık malzemelerden geri dönüşüm sağlayarak kendi özgün kumbaralarını tasarlamaları ve bu kumbarada biriktirdiği parayla kitap almaları sağlanarak, okumanın önemi konusunda farkındalık yaratmak , ve çocukların birikim alışkanlığı kazanmasını sağlamak amacıyla oluşturulan bir projedir.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında,  81 ilde tüm okullarda eş zamanlı olarak Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı düzenlendi.

Ara

Okul müdür yardımcısı Nihal ARIK'ın kuruculuğunu yaptığı "Aklım Fikrim OYUN" eTwinning Projesi okulumuz öğretmenleri Çiğdem Çalı, Musab ÇAĞLAR,Fatma Çiler KILINÇ ve Neslihan DOĞAN tarafından yürülmektedir.

Ara

Yüreğir Oyuncak Bankası ve Robotik Kodlama Merkezi gezimiz